Standard reservdelar - ett nytt steg taget i BSRs historia!

Standard reservdelar - ett nytt steg taget i BSRs historia!

Vi fortsätter att expandera och genom att lansera en nytt produktsegment, reservdelar för standardbilar, tar vi oss in på en ny marknad och skapar ett nytt ben i BSRs verksamhet! Det firar vi under hela Mars med att ge 30% i rabatt på allt i kategorin!

Våra fartglada kunder har länge efterfrågat en helhetslösning som även innefattar bra delar till deras bruksbil så vi är nu stolta över att presentera ett sortiment för standardbilar. Detta är början på en resa där vi hittils lyckats väva in över 7000 artiklar som täcker in delar till hundratusentals bilvarianter.

Hemsidan har fått ny design och gjorts mer lättnavigerad för att skapa en bra köpupplevelse där den, med hjälp av ditt registreringsnummer, hittar rätt delar åt dig. Skulle det trots allt dyka upp några osäkerheter finns våra experter tillgängliga via den nya livechatten direkt på hemsidan.

Till en början domineras sortimentet av produkter till bilmärken som är vanliga på de nordiska vägarna såsom Volvo, Saab och VAG (Volkswagen, Audi, Skoda och Seat). Vi är dock inte nöjda utan sortimentet kommer fortsätta att växa för varje dag med målet att bli så komplett som möjligt. Vi strävar efter att göra bilägandet lätt för våra kunder och att komma så här långt i projektet har tagit nästan ett år samt krävt stora resurser men nu kör vi med full fart! Häng med på resan!

Till reservdelar   

Publicerad: 2017-03-01

Stäng
Stäng