Stäng
Logga in
Logga in
Ny kund webbshop?
Glömt lösenordet?

Karriär


Just nu har vi inga lediga tjänster.

BSR erbjuder professionell motoroptimering och andra prestandaprodukter. Med mer än tre decenniers erfarenhet av professionell racing och utveckling av motorer är vi världsledande i branschen. Vi är experter som brinner för att överföra våra erfarenheter från racingbanan till din bil för att du ska få ut mer av din körning. I vårt testlabb i de småländska skogarna utvecklar våra ingenjörer morgondagens produkter, för att ta fram motoroptimering i världsklass. När man väljer BSR är man trygg med att få en produkt av garanterat högsta kvalité, specialutvecklad för sin bil, av proffs.

Vi har hög kompetens och erfarenhet inom programmering, motor- och emissionsteknik och har sedan 1991 utfört optimering av styrprogram för bilmotorer. Komplett testutrustning och egenutvecklade program för emulering och optimering gör oss till marknadsledare. Egen produktutveckling, främst till Volvo, Saab, VAG, BMW och Mercedes.

Vi har flera uppdrag från biltillverkare och bilimportörer.

Vårt miljöengagemang är stort, vilket resulterat i att vi miljödiplomerats av Växjö Kommun. Genom aktiv forskning genomför vi projekt för konvertering av fordon till alternativa drivmedel.

BSR har sedan 1997 arbetat aktivt för att genomföra förbättringar i lagstiftningen, bl.a. genom sin roll som remissinstans för lagförslaget "Avgasrening 2000", en nationell lagstiftning som möjliggör konvertering av fordon till alternativa drivmedel, vilken blev verklighet från 1 juli 2008. BSR har som enda företag fått konverteringssatser godkända hos svenska myndigheter.

Vill du vara med på vår resa?

Stäng
Stäng