Stäng
Logga in
Logga in
Ny kund webbshop?
Glömt lösenordet?

Nyutvecklade motoroptimeringar

Mercedes
Hela listan

Nyheter

Två nya kategorier i sortimentet. Vatten- och oljekylare från DO88 och oljekylare från Nederländska BMW-specialisten Mosselman. Vattenkylarna från DO88 är helt tillverkade i aluminium och konstruerade för bästa kylförmåga under krävande förhållanden. Mosselmans oljekylar är skräddarsydda för BMW-motorer och med sina över 40 år i performancebranschen borgar de för en svårslagen kvalité. Är du seriös i din racing är det de här produktkategorierna för dig.

VATTEN- & OLJEKYLAR 

Nu har vi fyllt upp webbshopen med ersättningsrör som ger ett råare ljud och mindre mottryck. BSRs racepipe ersätter den främre ljuddämparen och är avsedd för tävlingsbruk. Såhär långt täcker sortimentet in flertalet modeller från Audi, Seat, Volkswagen, Volvo och Renault men det kommer utökas framöver så håll utkik. 

BSR RACEPIPES  

Nu har vi motoroptimering för husbilar till alla Fiats 2020 motorer. För de nya motorerna med effektspannet 120, 140, 160, 170 och 180hk ger motoroptimeringen en total effekt på 203hk på samtliga varianter. Oavsett om du hämtar ut en helt ny eller har en äldre modell kan du vara ganska säker på att BSR har optimeringen som gör din körupplevelse bättre. Sortimentet är i stort sett komplett för Fiats motorer från 2011 och framåt. Hitta motoroptimering till din husbil:

Motoroptimeringar till husbilar hittar du här 

Vem vill inte ha ett riktigt gott ljud och bättre prestanda i sin pickup? Ett  BSR sportflow i duplexutförande är en bit på vägen. Ett sportavgassystem evakuerar avgaserna effektivare och motorn får en snabbare gasrespons. Det lägre mottrycket ger minskat motstånd och sportigt ljud när du accelererar. 

Avgassystem Sportflow till VW Amarok 

Nu har vi fyllt på med svetsbara aluminiumrör från våra vänner på DO88. Sortimentet består av 3mm aluminiumrör, slangändar, böjar och konor i många olika dimensioner. Perfekt för dig som bygger egna lösningar för lufthanteringen.

DO88 - AUMINIUMRÖR 

Nyhetsarkiv
Stäng
Stäng