PPC-trimma nya VAG bilar

PPC-trim till nya VAG bilar

Efter sex års forsknings- och utvecklingsarbete har vi skapat en serie biltrim som möjliggör snabb och enkel PPC-trimning för de flesta nya VAG bilar (Audi, Volkswagen, Skoda och Seat) från och med 2009 till 2015. Innovationen innebär att ägarna till dessa bilar nu, på ett snabbt och användarvänligt sätt, själva kan trimma sin bil utan att lyfta motorhuven.

Tidigare har nyare bilmodeller från VAG koncernen varit tvungna att tas in på ett service center för att få styrenheten programmerad - ett steg som alltså nu helt kan förbigås. BSRs PPC-enhet, som används, levereras hem till dig och kopplas enkelt in via diagnostikuttaget i bilen. Med några få knapptryckningar och några minuters väntan laddas den nya mjukvaran in i bilens styrenhet. Därefter är bilen direkt redo att köras – med mer hästkrafter och vridmoment än tidigare. PPC-enheten ger också möjlighet att återställa mjukvaran till fabriksinställningarna eller ladda in trimmet på nytt om det exempelvis tagits bort av verkstaden. BSR lämnar även ett års maskingaranti (för bilar med befintlig maskingaranti) på sina trimsaster.

”Det här är det största som hänt branschen på mycket länge. Bilägare över hela världen har länge efterfrågat det här. De kommer nu få det väsentligt mycket lättare att trimma sin bil.”
Stefan Olsson, VD - BSR Svenska AB

Publicerad: 2014-10-20

Stäng
Stäng