UPPDATERING - VW'S "DIESEL GATE"

UPPDATERING - VWs "DIESEL GATE"

Det har gått ett tag sedan Volkswagens uppmärksammade utsläppsskandal där det avslöjade ett medvetet och systematiskt fusk med utsläppsvärden i Volkswagens dieselbilar. Sedan dess har mycket hänt och utvecklingen med att komma till rätta med problemen från VAGs (Volkswagen, Audi, Skoda & Seat) sida pågår. De släpper därför mycket nya mjukvaror just nu med uppdateringar som ska rätta till problemen. Att åtgärda dessa genom mjukvaruförändring är dock en nästintill omöjlig uppgift och hittills upplever många av VWs kunder ett stort missnöje. Uppfattningen är att de nya mjukvarorna ger stora försämringar i körupplevelse och prestanda. Av den anledningen rekommenderar vi bilägare som berörs att vänta med eventuella mjukvaruppdateringar tills VAG släpper en uppdatering som inte påtagligt försämrar bilens körupplevelse och som kunden kan känna sig nöjd med.

Vill du veta mer om processen rekommenderar vi att du håller dig uppdaterad på lämpliga forum och i andra kanaler där konsumenter utvärderar mjukvarupdateringarna. Bland annat har Tidningen Teknikens Värld uppmärksammat problemen med de nya uppdateringarna. Läs mer nedan:

ARTIKEL 

BSRs mjukvaror bygger alltid på den programvaruversion som kunden har vid trimningstillfället och nedgraderars inte till äldre versioner. 

Publicerad: 2017-07-10

Stäng
Stäng