Provkör en motoroptimering

Audi A6 45 tdi på besök för motoroptimering


En optimering från BSR har alltid förknippats med en snabbare, säkrare och trevligare bil i kombination med ett enkelt, problemfritt och tryggt bilägande. Är du osäker eller vill testa på hur en optimering känns ger vi därför möjligheten för dig som kund att provköra våra motoroptimeringar hos någon av våra återförsäljare. I samband med köp av motoroptimering får du prova på mjukvaran i två timmar. Skulle du mot förmodan inte vara nöjd dig så har du självklart full returrätt på PPC-enheten och vi återställer din bil till original igen, helt kostnadsfritt. Kontakta någon av våra återförsäljare för mer information


Varför välja BSR?
Med mer än 30 års erfarenhet av professionell racing och utveckling av motorer har vi rätt kunskap för att göra ditt liv snabbare. Vi är experter som brinner för att överföra våra erfarenheter från racingbanan till din bil för att du ska få ut mer av din körning. I vårt testlabb i de småländska skogarna utvecklar våra ingenjörer morgondagens produkter för att ta fram motoroptimering i världsklass skräddarsydd för din bil. Varje motoralternativ, som vi utvecklar produkter till, provkörs på väg samt testas individuellt, i så kallat rototest, för att säkerställa den exakta effekten före och efter trimning. Vi garanterar att inget annat än bilens prestanda påverkas. Färddator, antisladdsystem, beräkningar av serviceintervaller, momentbegränsningar i växellåda och andra inställningar berörs inte när du trimmar din bil med en produkt som vi utvecklat. Det är därför vi lämnar maskingaranti på våra motoroptimeringar

Genom att välja BSR är du trygg med att få en produkt av garanterat högsta kvalité, specialutvecklad för din bil, av proffs.

  • Mer än två decenniers erfarenhet av professionell racing och utveckling av motorer.

  • En av de största och ledande aktörerna i världen på motoroptimering med över hundra återförsäljare i mer än tjugo länder.

  • All utveckling sker av egna ingenjörer i testlabbet på huvudkontoret i Växjö.

  • Samtliga bilar som vi utvecklar trim till testas individuellt i så kallat rototest samt på väg av våra välmeriterade testförare.

  • Varje optimering är unikt utvecklad för just det motoralternativet den är ämnad för och inga andra system (färddator, antisladd, momentbegränsningar, beräkning av serviceintervaller) påverkas.

  • Maskin- och trimgaranti.

  • Företaget drivs av välmeriterade motortekniker och entusiaster med mångårig erfarenhet från racingbanor runt om i hela europa.

  • BSR är unik med sin så kallade PPC-enhet (Portable Programme Carrier). En handhållen datorenhet som möjliggör för dig som kund att på ett enkelt sätt optimera bilen själv och återställa bilens orginalinställningar.

  • BSR har bland annat slagit hastighetsrekord för serieproducerade bilar när vi utvecklade motorn åt Koeningsegg. Utvecklat världens första etanoldrivna WRC rallybil och för första gången i världshistorien konverterat en dieselbil till etanoldrift.   Hitta motoroptimering till din bil här
Stäng
Stäng