Stäng
Logga in
Logga in
Ny kund webshop?
Glömt lösenordet?

PPC 3 felkodsläsare

Du som beställer en PPC 3 effektoptimering till din bil, kan nu köpa till en praktisk tilläggstjänst som vi kallar PPC 3 felkodsläsare. Även du som redan har köpt en PPC 3 effektoptimering till din bil, kan enkelt köpa till och ladda ner felkodsläsaren i efterhand via vår hemsida. Felkodsläsaren fungerar bara till din bil.

Hanterar alla styrenheter i bilen
I en modern bil finns det ett flertal olika styrenheter som kontrollerar alltifrån motor, transmission, ABS, airbag, radio, luftkonditionering och mycket mer. Till skillnad från de felkodsläsare som är vanligt förekommande på marknaden kan PPC 3 kommunicera med samtliga styrenheter i bilen. Felkoderna presenteras med felkodsnummer enligt standard tillsammans med en beskrivande text som förklarar vad felkoderna betyder. Samtliga felkoder kan även raderas vid behov.

• Läser alla felkoder
• Raderar alla felkoder
• Hanterar alla styrenheter


Felkodsläsaren är en mjukvara som laddas ner i din PPC 3-enhet. När du kopplar in PPC 3 i bilens diagnosuttag så kommer du, förutom att kunna trimma bilen, att kunna läsa och radera felkoder via displayen på PPC 3. Felkoderna kan sedan enkelt föras över från PPC 3-enheten till din egen inloggningssida på www.bsr.se/ppc. Där sparas hela din felkodshistorik.

Felkodsläsaren är inkluderad i vissa trimsatser till Volvo utan extra kostnad fr.o.m 2010.05.01. Till övriga PPC 3 trimsatser kan den köpas till för endast 495kr inkl moms.

Om du redan har PPC 3 till din bil kan du köpa till felkodsläsaren från denna sidan: www.bsr.se/ppc (logga in med ditt PPC-nummer och lösenord)

Om du ska köpa PPC 3 så kan du lägga till felkodsläsaren genom att välja den som tillval i trimsatsen för respektive bilmodell när du beställer PPC 3.
Stäng
Stäng