Nyutvecklade trim

Volkswagen

Med vår motoroptimering får du:

170HP

307NM

Effektdiagram:

Mer information

Med vår motoroptimering får du:

194HP

401NM

Effektdiagram:

Mer information

Med vår motoroptimering får du:

194HP

401NM

Effektdiagram:

Mer information

Med vår motoroptimering får du:

224HP

471NM

Effektdiagram:

Mer information
Hela listan

Nyheter

Den här säsongen sponsrar vi Andersson motorsport som satsar kompromisslöst inför årets driftingsäsong och förmodligen har ett av Sveriges häftigaste bygge på gång i verkstaden. Bilen bygger i grunden på en BMW E92 men av den finns det bara karossen kvar. För alla andra delar använder de sig av det bästa som marknaden har att tillgå. Allt för att ha de bästa förutsättningarna i deras ambitiösa treårssatsning. Det är den 15-årige talangen Viktor Andersson som sitter vid ratten med målet att styra dem upp i högsta serien. I år är de antagna till Sverige Cupen men kommer även synas på Påsksladden (Elmia Custom Motorshow) och på andra tävlingar. Följ dem i sociala medier (IG: @anderssonbrothers , FB: anderssonmotorsportbrothers ) eller via deras hemsida där de kontinuerligt publicerar filmer från byggprocessen:

HEMSIDA 

Bilder från JS MotorsportFoto

Bättre väghållning eller sportigare look? I vårt sortiment med väghållningsprodukter från Eibach finns allt du behöver. Sänkningsfjädrar, väghållningspaket, krängningshämmare, spacers, hjulbultar, motorsportfjädrar, höjningsfjädrar med mera. Just nu - 20% på allt från Eibach:

VÄGHÅLLNING 

Testerna och verifieringarna för BMWs nya bensin- samt dieselmotorer är slutförda. Nu täcker sortimentet in nästan samtliga modeller från 2016 till 2019 och i stort sett alla motoralternativ. För de nya varianterna sker optimeringen på huvudkontoret i Växjö men snart kommer de finnas tillgängliga hos våra premium dealers runt om i världen. Kolla in listan med nya optimeringar:

NYA OPTIMERINGAR 

Är du vår nya stjärnprogrammerare? Då ska du absolut kontakta Maxkompetens och söka tjänsten som utvecklare hos oss:

KOLLA IN ANNONS 

Oavsett om du vill spara vikt eller vill ha ett effektivt stöldskydd så är LITE↯BLOX bilbatteriet för dig. Handbyggda i kolfiber och utan tunga metaller eller vätskor sparar du mellan 13-25 kg i vikt genom att byta till LITE↯BLOX. Tack vare inbyggd teknik har du dessutom, via den tillhörande mobilappen, översikt av batteriets status och kan, genom kill-switch, stänga av bilen via mobiltelefonen om den skulle hamna i orätta händer. Tack vare den vätskelösa konstruktionen kan batteriet även monteras helt fritt i vilken vinkel som helst. 

KOLLA IN LITE↯BLOX 

Nyhetsarkiv
Stäng