Nyutvecklade trim

Hela listan

Nyheter

Genom åren har Sachs Performancekopplingar varit förstahandsvalet för krävande bilförare, där det krävs mer styrka från kopplingen, maximal dynamik och högsta kvalitet. Produkterna är utvecklade för högre vridmoment och aktiv körstil där den extra motståndskraften ger en sportig körupplevelse. Sachs är en legend inom motorsporten och tack vare det här nya samarbetet kan vi erbjuda ett sortiment som täcker in performancekopplingar till mer än 7000 bilvarianter. 

TILL SORTIMENTET >  

Hej då Shining Monkey! Vi tackar för ett fint samarbete och sänker priset på det vi har kvar på hyllorna med 25%. Kampanjen gäller så länge vi har produkter. Så skynda att fynda kvalitétsbilvårdsprodukter!

Till erbjudandet! 

Vi hade nöjet att ha Emil Rosbergs galna Volvo 242 (@rosbergracing <-instagram) på besök i labbet. Självklart lät vi våra ingenjörer rasta den i bromsbänken och mappa in motorn. Efter ett par dagar med tester och kalibrering hamnade slutresultatet på mer än 700hk. Kolla in filmen om hur det gick till.

Ge ditt Sportflow™ avgassystem den råa och sportiga looken det förtjänar med våra nya kolfiberör! Rören finns i tre storlekar och är tillverkade i riktad, solid, kolfiber av högsta kvalitet. De är speciellt utvecklade för våra legendariska Sportflow™ avgassystem och är av samma kolfibertyp som används i formel 1, DTM och mycket annan racing. 

Nu har vi sänkt priset på hundratals trimsater som varit med och byggt BSRs framgång genom åren. I vår gedigna samling, baserat på över 25 års utvekling av motoroptimering, har vi gjort ett brett urval med omtyckta och framgångsrika trimsatser som bidragit till BSRs utveckling på olika sätt. Och för att ge något tillbaka till våra kunder som bidragit till uppbyggnaden hyvlar vi av ordentligt på prislappen. Eller vad sägs till exempel om trim till en Volvo V70 2,4T 200hk (2002-2003) för 3490:- eller 2990:- för trim till en Audi A3 1,8T (2002-2004)? Gå in på hemsidan och kolla om trimmet till just din eller din kompis bil har prissänkts. 

TILL TRIM 

Nyhetsarkiv
Stäng
Stäng