Nyutvecklade trim

BMW
Volvo

Testförarens kommentar :

Det känns att Volvo konstruerat en helt ny hjulupphängning. Både framvagn och bakvagn är helt ny. Borta är den gamla Ford baserade hjulupphängningen i gjutjärn och svartplåt som dessutom var känslig för vridmoment. Den nya framvagnen är uppbyggd med dubbla triangellänkar i aluminium dämpade med riktiga coiloverdämpare. Bak sitter en glasfiberfjäder på tvären (som på Chevrolet Corvette). Speciellt den fyrhjulsdrivna versionen känns riktigt go att köra, ut ur kurvor och rondeller känns den nästan som att köra en bakhjulsdriven bil, när den sätter sig på bakhjulen och tar fart. Med denna kraftfulla effektökning får bilen den prestanda som den förtjänar!

Trimsats ger:

194HP

377NM

Effektdiagram:

Mer information
Hela listan

Nyheter

Nu har vi gjort det enklare för dig att hitta rätt sportavgassystem. Klicka in på sportavgassystem och välj din för att se vad vi kan erbjuda dig. För att förenkla ditt val finns nu även en kort guide som beskriver de olika varumärkena 

Nu ger vi en rejäl slant i rabatt på intercooler till Volvo V40. Vi rensar bort varianterna för årsmodeller från 2013 och framåt för att ge mer plats på hyllorna. Samtliga levereras i färdiga kit med allt som behövs för montering. Passa på att spara några viktiga slantar i en av de tuffaste månaderna på året.

Volvo V40 II D4 2013 - 2015: D3, D4 & T5 

Volvo V40 II D4 2015 -> : D4, T4, T5

Passa på! Nu har vi sänkt pris på massor av prylar! Finfina priser på utvalda produkter från bland annat Eibach, Sparco, Shining Monkey, DO88 och mycket mer! Kolla in vår Decemberkampanj på länken nedan.

Till Decembererbjudande! 

Just idag är det galna priser på massor av utvalda produkter – så långt lagret räcker! Kampanjsidan är öppnen nu och stänger ikväll kl 00:00. Skynda att fynda bland dagens deals:

KAMPANJSIDA 

På fredag slår vi till med galna priser på massor av utvalda produkter – så långt lagret räcker! Kampanjsidan öppnar kl 00:01 på fredag morgon och stänger kl 23.59 samma dag. Skynda att fynda bland dagens deals.

KAMPANJSIDA 

Nyhetsarkiv
Stäng
Stäng