Nyutvecklade trim

Hela listan

Nyheter

Vi gjorde det! Efter lång tids slit lyckades våra ingenjörer motoroptimera Volvos V90 D5 med ett resultat över förväntan. Mätningar och sammanställning pågår för fullt men de exakta värdena är inte på plats ännu. Helt klart är det dock att genombrottet öppnar upp för fortsatt utveckling av motoroptimering till samtliga modeller i 90 serien. Håll dig uppdaterad genom att följa BSR på facebook och instagram. 

Tjoho! I veckan passerade vi 10000 likes på facebook och 1100 följare på Instagram! Det firade vi med tårta på huvudkontoret. Tack alla fans! Nu kör vi i full fart mot 100000!  

BSR Facebook site 

BSR Instagram site 

Vi fortsätter att expandera och genom att lansera en nytt produktsegment, reservdelar för standardbilar, tar vi oss in på en ny marknad och skapar ett nytt ben i BSRs verksamhet! Det firar vi under hela Mars med att ge 30% i rabatt på allt i kategorin!

Våra fartglada kunder har länge efterfrågat en helhetslösning som även innefattar bra delar till deras bruksbil så vi är nu stolta över att presentera ett sortiment för standardbilar. Detta är början på en resa där vi hittils lyckats väva in över 7000 artiklar som täcker in delar till hundratusentals bilvarianter.

Hemsidan har fått ny design och gjorts mer lättnavigerad för att skapa en bra köpupplevelse där den, med hjälp av ditt registreringsnummer, hittar rätt delar åt dig. Skulle det trots allt dyka upp några osäkerheter finns våra experter tillgängliga via den nya livechatten direkt på hemsidan.

Till en början domineras sortimentet av produkter till bilmärken som är vanliga på de nordiska vägarna såsom Volvo, Saab och VAG (Volkswagen, Audi, Skoda och Seat). Vi är dock inte nöjda utan sortimentet kommer fortsätta att växa för varje dag med målet att bli så komplett som möjligt. Vi strävar efter att göra bilägandet lätt för våra kunder och att komma så här långt i projektet har tagit nästan ett år samt krävt stora resurser men nu kör vi med full fart! Häng med på resan!

Till reservdelar   

Väntan är över - våra ingenjörer har färdigställt lösningen för Volvos nya VEA bensinmotorer. Så nu kan vi erbjuda trimsatser till de flesta nya Volvobilarna (från 2015 och framåt) oavsett drivmedel! Sluteffekten för T2, T3 och T4 når 236 hk vilket ger en total effektökning på mer än 100 hk i T2 varianten.

Precis som för dieselbilarna delar bensinvarianterna samma gedigna och överdimensionerade grundkonstruktion. Något som blivit ett kännetecken för Volvo. Detta gör att de har en optimal grund för att hantera den stora effektökningen. Samtliga trimsatser är anpassade till motor, drivlina och chassi för att inget ska äventyras av den högre belastningen eller ge ett ohållbart slitage. All information om de nya trimsatserna hittar du på sajten. 

KOLLA IN HELA LISTAN 

BSR är det självklara valet, enligt tidningen BILSPORT, när du ska välja trim till din Volvo. Mest kraft och väldigt bra körupplevelse! Köp tidningen, ladda ner BILSPORTs mobilapp eller köp den på deras hemsida för att läsa hela testet. BILSPORT Citat: ”Vill man ha maximal fart på sin Volvo Drive-E-D4 är det inget snack om saken – då är BSR det självklara valet!” 

KÖP TIDNINGEN 

Nyhetsarkiv
Stäng
Stäng