Nyutvecklade trim

Hela listan

Nyheter

Passa på! Nu har vi sänkt pris på massor av prylar! Finfina priser på utvalda produkter från bland annat Eibach, Sparco, Shining Monkey, DO88 och mycket mer! Kolla in vår Decemberkampanj på länken nedan.

Till Decembererbjudande! 

Just idag är det galna priser på massor av utvalda produkter – så långt lagret räcker! Kampanjsidan är öppnen nu och stänger ikväll kl 00:00. Skynda att fynda bland dagens deals:

KAMPANJSIDA 

På fredag slår vi till med galna priser på massor av utvalda produkter – så långt lagret räcker! Kampanjsidan öppnar kl 00:01 på fredag morgon och stänger kl 23.59 samma dag. Skynda att fynda bland dagens deals.

KAMPANJSIDA 

Vår samarbetspartner DO88 firar tioårsjubileum! Grattis säger vi, tackar för ett fint samarbete och önskar lycka till i framtiden. Detta uppmärksammar vi med att ge 20% rabatt på hela vårt sortiment med produkter från DO88. Så passa på att köpa silikonslangar, intercoolers, aluminiumrör, värmeskydd och mycket annat till fantastiska priser fram till och med den 10:e November. 

KOLLA IN ERBJUDANET 

Passa på att göra hösten till den snabbaste hittils! Just nu har vi 20% rabbat på trimsatser (PPC steg 1) med ordinarie programvarupris från 5990:-. Kampanjen gäller även på ”Change Car” (för dig som redan har en PPC) och ”Steg 1+”.

HITTA TRIM TILL DIN BIL 

Nyhetsarkiv
Stäng
Stäng