Nyutvecklade trim

Hela listan

Nyheter

Nu har vi sänkt priset på hundratals trimsater som varit med och byggt BSRs framgång genom åren. I vår gedigna samling, baserat på över 25 års utvekling av motoroptimering, har vi gjort ett brett urval med omtyckta och framgångsrika trimsatser som bidragit till BSRs utveckling på olika sätt. Och för att ge något tillbaka till våra kunder som bidragit till uppbyggnaden hyvlar vi av ordentligt på prislappen. Eller vad sägs till exempel om trim till en Volvo V70 2,4T 200hk (2002-2003) för 3490:- eller 2990:- för trim till en Audi A3 1,8T (2002-2004)? Gå in på hemsidan och kolla om trimmet till just din eller din kompis bil har prissänkts. 

TILL TRIM 

Det har gått ett tag sedan Volkswagens uppmärksammade utsläppsskandal där det avslöjade ett medvetet och systematiskt fusk med utsläppsvärden i Volkswagens dieselbilar. Sedan dess har mycket hänt och utvecklingen med att komma till rätta med problemen från VAGs (Volkswagen, Audi, Skoda & Seat) sida pågår. De släpper därför mycket nya mjukvaror just nu med uppdateringar som ska rätta till problemen. Att åtgärda dessa genom mjukvaruförändring är dock en nästintill omöjlig uppgift och hittills upplever många av VWs kunder ett stort missnöje. Uppfattningen är att de nya mjukvarorna ger stora försämringar i körupplevelse och prestanda. Av den anledningen rekommenderar vi bilägare som berörs att vänta med eventuella mjukvaruppdateringar tills VAG släpper en uppdatering som inte påtagligt försämrar bilens körupplevelse och som kunden kan känna sig nöjd med.

Vill du veta mer om processen rekommenderar vi att du håller dig uppdaterad på lämpliga forum och i andra kanaler där konsumenter utvärderar mjukvarupdateringarna. Bland annat har Tidningen Teknikens Värld uppmärksammat problemen med de nya uppdateringarna. Läs mer nedan:

ARTIKEL 

BSRs mjukvaror bygger alltid på den programvaruversion som kunden har vid trimningstillfället och nedgraderars inte till äldre versioner. 

Webbshopen expanderar varje dag på både trim och reservdelar men även på våra egna produkter. Senast har vi utökat sortimentet med solglasögon, en batteriven luftpump, dekaler och klistermärken. Perfekt till sommarens äventyr eller som gåva till den fartglade vännen. Kolla in produkterna:

Solglasögon 

Luftpump 

Dekaler & Klistermärken 

Vi gjorde det! Efter lång tids slit lyckades våra ingenjörer motoroptimera Volvos V90 D5 med ett resultat över förväntan. Mätningar och sammanställning pågår för fullt men de exakta värdena är inte på plats ännu. Helt klart är det dock att genombrottet öppnar upp för fortsatt utveckling av motoroptimering till samtliga modeller i 90 serien. Håll dig uppdaterad genom att följa BSR på facebook och instagram. 

Trim till Volvo V90 D5 

Tjoho! I veckan passerade vi 10000 likes på facebook och 1100 följare på Instagram! Det firade vi med tårta på huvudkontoret. Tack alla fans! Nu kör vi i full fart mot 100000!  

BSR Facebook site 

BSR Instagram site 

Nyhetsarkiv
Stäng
Stäng