Nyutvecklade trim

Hela listan

Nyheter

*AVSLUTAD*
Skaffa rätt stuk och väghållning på kärran i sommar! 20% rabatt på vårt hela vårt sortiment av Eibachprodukter. Sänkningsfjädrar, väghållningspaket, spacers, krängningshämmare, hjulbultar och mer.

KOLLA IN ERBJUDANDET 

Vill du uppleva skillnaden med motoroptimering? Då ska du besöka oss på vår husbilsturné nästa vecka (v.26)! Den 27:e Juni finns vi på plats på Åsa camping (Kungsbacka) och den 28:e Juni på Haverdals camping (Halmstad). Demokör din husbil med motoroptimering, extra kampanjerbjudande, tävla och vinn motoroptimering (vinnare på varje camping), fråga oss allt du vill veta. Vi ses!

KOLLA MOTOROPTIMERING TILL HUSBILAR 

HITTA TILL ÅSA CAMPING 

HITTA TILL HAVERDALS CAMPING  

Vad är bättre än fint väder, snabba bilar, doften av bränt gummi, glada människor och fest hela natten? Följ med oss och tusentals andra bilentusiaster till galna Gatebil 2018 på Mantorp Park nu i helgen! 15-17 juni. 

GATEBILS HEMSIDA  

Behöver du värmeskydd i kompromisslös kvalité och detaljkänsla? Då är det produkter från Engelska Funk Motorsport du ska använda. Funks produkter med värmeisolerande material, turbomössor, hylsor, slangar och mycket annat håller en svårslagen kvalitetsnivå och är utvecklade för extrema värmepåfrestningarna.

Funk förser bland annat World Rallycross, Formel 2 och Brittish Drift Championship med sina värmeisolerande produkter. BSR har fått förtroendet för den Svenska distributionen av Funk Motorsport. 
 
Funk video  
Kolla invärmeskydd 

Nu tar vi det första steget in i eSporten genom samarbetet med GOTeam Racing. Teamet kör Sim (Simulated) Racing och har en hög ambitionsnivå där de redan har nått fina framgångar. De går mot en spännande framtid där det kommer hända mycket så se till att följa dem i sociala medier (@goteamracing) och genom deras hemsida:

GOTeams hemsida 

Nyhetsarkiv
Stäng
Stäng