Nyutvecklade trim

Hela listan

Nyheter

Väntan är över - våra ingenjörer har färdigställt lösningen för Volvos nya VEA bensinmotorer. Så nu kan vi erbjuda trimsatser till de flesta nya Volvobilarna (från 2015 och framåt) oavsett drivmedel! Sluteffekten för T2, T3 och T4 når 236 hk vilket ger en total effektökning på mer än 100 hk i T2 varianten.

Precis som för dieselbilarna delar bensinvarianterna samma gedigna och överdimensionerade grundkonstruktion. Något som blivit ett kännetecken för Volvo. Detta gör att de har en optimal grund för att hantera den stora effektökningen. Samtliga trimsatser är anpassade till motor, drivlina och chassi för att inget ska äventyras av den högre belastningen eller ge ett ohållbart slitage. All information om de nya trimsatserna hittar du på sajten. 

KOLLA IN HELA LISTAN 

BSR är det självklara valet, enligt tidningen BILSPORT, när du ska välja trim till din Volvo. Mest kraft och väldigt bra körupplevelse! Köp tidningen, ladda ner BILSPORTs mobilapp eller köp den på deras hemsida för att läsa hela testet. BILSPORT Citat: ”Vill man ha maximal fart på sin Volvo Drive-E-D4 är det inget snack om saken – då är BSR det självklara valet!” 

KÖP TIDNINGEN 

Framgångarna på Volvos nya VEA motorer har banat väg för ytterligare framsteg och har öppnat upp för kraftfulla trimsatser även för Volvos 5-cylindriga dieselmotorer från 2010. Vi har nu glädjen att erbjuda ny mjukvara i form av ett Steg1+, som ger en totaleffekt på 282 hk (!!!) oberoende originaleffekten, till dessa D3-, D4- och D5-motorer. Samtliga trimsatser är anpassade till motor, drivlina och chassi för att inget ska äventyras av den högre belastningen eller ge ett ohållbart slitage. Volvos gedigna och överdimensionerade teknik gör dem optimala för att hantera effektökningen. På hemsidan hittar du mer siffror, effektdiagram och all annan information. 

KOLLA IN 

Nu är verktygen för att motoroptimera Volvos nya VEA motorer färdiga och har börjat skeppas ut till våra återförsäljare runt om i världen. Så nu kan ni som har svårt att ta er till Växjö kontakta närmsta BSR Service Center eller BSR Premium Dealer för att boka tid för er bil! 

HITTA ÅTERFÖRSÄLJARE! 

Våra experter har satt ihop två bilvårdspaket med sina favoritprodukter för alla er som bryr sig om sin bil. Paketen består av ett mindre- (Small) med det nödvändigaste för att hålla ditt åk i fint skick och ett större (Large) med ytterligare favoriter ur sortimentet som ger din bil den där lilla extra omvårdnaden. I smallpaketet ingår det en isskrapa och i largepaketet bidrar vi, förutom isskrapan, även med en värmande mössa. Den perfekta gåvan till dig själv eller din bilkära vän. 

KOLLA IN BILVÅRDSPAKTEN! 

Nyhetsarkiv
Stäng
Stäng