Nyutvecklade trim

Volkswagen
Volvo
Volkswagen
Volvo

Testförarens kommentar :

Det känns att Volvo konstruerat en helt ny hjulupphängning. Både framvagn och bakvagn är helt ny. Borta är den gamla Ford baserade hjulupphängningen i gjutjärn och svartplåt som dessutom var känslig för vridmoment. Den nya framvagnen är uppbyggd med dubbla triangellänkar i aluminium dämpade med riktiga coiloverdämpare. Bak sitter en glasfiberfjäder på tvären (som på Chevrolet Corvette). Speciellt den fyrhjulsdrivna versionen känns riktigt go att köra, ut ur kurvor och rondeller känns den nästan som att köra en bakhjulsdriven bil, när den sätter sig på bakhjulen och tar fart. Med denna kraftfulla effektökning får bilen den prestanda som den förtjänar!

Trimsats ger:

290HP

530NM

Effektdiagram:

Mer information
Hela listan

Nyheter

Vi hade nöjet att ha Emil Rosbergs galna Volvo 242 (@rosbergracing <-instagram) på besök i labbet. Självklart lät vi våra ingenjörer rasta den i bromsbänken och mappa in motorn. Efter ett par dagar med tester och kalibrering hamnade slutresultatet på mer än 700hk. Kolla in filmen om hur det gick till.

Ge ditt Sportflow™ avgassystem den råa och sportiga looken det förtjänar med våra nya kolfiberör! Rören finns i tre storlekar och är tillverkade i riktad, solid, kolfiber av högsta kvalitet. De är speciellt utvecklade för våra legendariska Sportflow™ avgassystem och är av samma kolfibertyp som används i formel 1, DTM och mycket annan racing. 

Nu har vi sänkt priset på hundratals trimsater som varit med och byggt BSRs framgång genom åren. I vår gedigna samling, baserat på över 25 års utvekling av motoroptimering, har vi gjort ett brett urval med omtyckta och framgångsrika trimsatser som bidragit till BSRs utveckling på olika sätt. Och för att ge något tillbaka till våra kunder som bidragit till uppbyggnaden hyvlar vi av ordentligt på prislappen. Eller vad sägs till exempel om trim till en Volvo V70 2,4T 200hk (2002-2003) för 3490:- eller 2990:- för trim till en Audi A3 1,8T (2002-2004)? Gå in på hemsidan och kolla om trimmet till just din eller din kompis bil har prissänkts. 

TILL TRIM 

Det har gått ett tag sedan Volkswagens uppmärksammade utsläppsskandal där det avslöjade ett medvetet och systematiskt fusk med utsläppsvärden i Volkswagens dieselbilar. Sedan dess har mycket hänt och utvecklingen med att komma till rätta med problemen från VAGs (Volkswagen, Audi, Skoda & Seat) sida pågår. De släpper därför mycket nya mjukvaror just nu med uppdateringar som ska rätta till problemen. Att åtgärda dessa genom mjukvaruförändring är dock en nästintill omöjlig uppgift och hittills upplever många av VWs kunder ett stort missnöje. Uppfattningen är att de nya mjukvarorna ger stora försämringar i körupplevelse och prestanda. Av den anledningen rekommenderar vi bilägare som berörs att vänta med eventuella mjukvaruppdateringar tills VAG släpper en uppdatering som inte påtagligt försämrar bilens körupplevelse och som kunden kan känna sig nöjd med.

Vill du veta mer om processen rekommenderar vi att du håller dig uppdaterad på lämpliga forum och i andra kanaler där konsumenter utvärderar mjukvarupdateringarna. Bland annat har Tidningen Teknikens Värld uppmärksammat problemen med de nya uppdateringarna. Läs mer nedan:

ARTIKEL 

BSRs mjukvaror bygger alltid på den programvaruversion som kunden har vid trimningstillfället och nedgraderars inte till äldre versioner. 

Webbshopen expanderar varje dag på både trim och reservdelar men även på våra egna produkter. Senast har vi utökat sortimentet med solglasögon, en batteriven luftpump, dekaler och klistermärken. Perfekt till sommarens äventyr eller som gåva till den fartglade vännen. Kolla in produkterna:

Solglasögon 

Luftpump 

Dekaler & Klistermärken 

Nyhetsarkiv
Stäng
Stäng