Motoroptimering Seat Leon 2.0TDi 184Hp 2013-2018

  • Effekt
  • FAQ
  • HUR TRIMMAR JAG BILEN?

Effekt

Original

185

BSR

213

+ 28 HK

Vridmoment

Original

391

BSR

443

+ 52 NM

Effektdiagram
Accelerationstider
Intervall
Vxl
Original
BSR
%
80-120km/h
4
*
*
11%
80-140km/h
5
*
*
14%
100-150km/h
5
*
*
14%

Medeleffektökning 1500-4500rpm: 20.2Hp 13.4%

Testad på en liknande bilmodell med samma motor.

Passar alla drivlinevarianter
(t ex: 2WD, 4WD, man, aut etc)

Till bilar med CUAA, CUPA motor.

När du köper en PPC trimsats får du välja om du vill köpa PPCn eller använda en lånevariant (Basic) som ska returneras. Fördelen med att köpa PPCn är tryggheten att du alltid kan återställa till orginalinställningar samt att du kan hålla dig uppdaterad med den senaste mjukvaran. Om din serviceverkstad ställer tillbaka till orginalinställningarna kan du enkelt ladda in trimmet igen. Du som har en PPC 3-enhet kan flytta över den till en annan bil och betala endast mjukvaran på den nya trimsatsen. Ett prisvärt alternativ om du t ex säljer din bil och vill ha den nya bilen trimmad. Denna överflytt gör du själv snabbt och enkelt på internet på din egen inloggningssida. Vid överflytten upphör supporten på den gamla bilen.
Skriv i vår support så skickar vi nya inloggningsuppgifter!
Som PPC kund erhåller du uppdateringar av programvaror helt utan kostnad så länge du har en gällande Trimgaranti. Uppdateringarna tas fram när exempelvis bilfabrikanten ändrar på originalprogramvara eller generella förbättringar. Gör vi väsentliga förändringar kommer du få meddelande om detta via e-mail.

När du vill uppgradera din programvara till Steg1+ så gör du det på din PPC-sida och när du vill ha exempelvis Steg 3/4 så skriver du i vår Support.

Vi skickar dig då en betal-länk via mail och när denna är betald ändrar vi din PPC till den programvara du valt.
Synkronisera därefter din PPC enhet med PPC Sync för att ladda ner den nya programvaran och koppla sedan till bilen.

Prislista PPC

Steg 1 till Steg 3                 1.500 kr
Steg 1 till Steg 1+               2.500 kr
Steg 3 till Steg 1                 500 kr
Steg 1/3 till Steg 4/5          Kontakta Support

När du uppgraderar till ett trimsteg där det ingår en annan hårdvara (exempelvis Steg 3,4,5) rekommenderar vi att ni använder den hårdvara som finns i den svarta rutan under respektive trimsteg.

Ladda ner PPC Sync här

 

Börja med att koppla din PPC enhet till bilen och följ instruktionerna i displayen. 

Den kommer efter läsning be dig att koppla PPC:n till datorn för att synkronisera med PPC Sync. (PPC sync program hittar du på din PPC-sida)

Efter synkningen har den nya mjukvaran laddats ner till din PPC och efter detta kopplar du PPC enheten till bilen igen för att trimma. 

Om du har fått en fil vi inte tidigare haft i vårat system, tar det 1-5 dagar innan du kan ladda ner den via PPC Sync. Du får då ett e-mail när den är klar för nedladdning. 

Dela:
Köp

Välj PPC alternativ:

PPC3

1.600:-

Close Med vår unika PPC kan du enkelt trimma bilen själv utan att öppna motorhuven. Den handhållna datorenheten pluggar du enkelt in i bilens diagnosuttag. Med ett par få knapptryckningar och på några minuter är bilen trimmad. Lika snabbt kan du återgå till bilens originalinställning. PPCn är lättanvänd och har ett intuitivt gränssnitt i ergonomisk och slimmad design. Med PPCn och det medföljande programmet PPC sync har du alltid tillgång till den senaste mjukvaran till din bil.
Låne PPC

0:- Returneras

När du köper en PPC trimsats kan du välja om du vill köpa PPCn eller använda en lånevariant som skickas tillbaka. Fördelen med att köpa PPCn är tryggheten att du alltid kan återställa till originalinställningar samt att du kan hålla dig uppdaterad med den senaste mjukvaran. Om din serviceverkstad ställer tillbaka till originalinställningarna kan du enkelt ladda in trimmet igen. Vid köp utan PPC-enhet sker trimning genom att en låne-PPC skickas hem till dig tillfälligt. Denna PPC måste därefter returneras till BSR i fullgott skick inom 14 dagar. Betalning sker för både PPC (1.600:-) och BSR Performance Software (4.792:-), och när BSR mottagit PPC i retur krediteras du med 1.600:-. Fraktkostnader och BSR's trimgaranti ingår inte i priset.
Change car

Change car

För dig som redan har PPC

Du som har en PPC 3-enhet kan flytta över den till en annan bil och betala endast mjukvaran på den nya trimsatsen. Ett prisvärt alternativ om du t ex säljer din bil och vill ha den nya bilen trimmad. Denna överflytt gör du själv snabbt och enkelt på internet på din egen inloggningssida. Vid överflytten upphör supporten på den gamla bilen.

Trimsatsen innehåller:

BSR Performance Software BSR Performance Software
BSR Badge BSR Badge
Fri frakt över 2.000:-
Snabba leveranser
Säkra betalningar
Utför montering
Stäng
Stäng