Önska A-Traktor Konvertering

Välj din bil i listan och fyll i din e-postadress för att få en notis om när din A-traktor konvertering är klar. Klicka ”skicka” för att skicka iväg din önskan till vårt utvecklingslaboratorie.
A-Traktor
VÄLJ BIL
Notera! För närvarande går det endast att önska konverteringar till bilar som finns i listan.
*valfritt
Jag vill inte ha information om BSRs övriga nyheter
VANLIGA FRÅGOR & SVAR

Alternativet att återgå till originalmjukvaran finns ej tillgängligt i PPC enheten på A-traktor konverteringarna. Vill man återgå till bilens originalinställningar kontaktar du oss (via supporten). 

Vi tillhandahåller ett intyg som ska fyllas i och skrivas under. Om ägaren till konverteringen är under 18 år ska den fyllas i av målsman. Intyget ska skickas med post tillsammans med en kopia av den undertecknandes körkort. När detta är mottaget och originalinställningarna till bilen är återställda meddelas du via e-post. Därefter behöver du bara synkronisera PPC-enheten och ladda in originalmjukvaran i bilen för att den ska vara återställd.

Med konverteringen medföljer det ett intyg från oss som verifikat på att bilen är omprogrammerad och max går att köra i 30km/h. Intyget skickas separat och ska visas upp där registreringsbesiktningen görs. Såhär går det till:

När du har läst in konverteringen måste PPC-enheten synkroniseras i PPC-synk (mjukvaran finns att laddas ner på din PPC-sida) programmet på en dator. Provkör därefter bilen med och utan ABS sensorer inkopplade för att se till att allt fungerar som det ska. Kontakta sen oss via supporten och meddela att du genomfört konverteringen och synkroniserat din PPC. Bifoga ditt PPC nummer. Därefter kan våra tekniker bekräfta att detta är utfört och intyget skickas. Boka inte besikningstid innan ni mottagit intyget från oss.

Just nu pågår det diskussioner på riksdagsnivå om att höja hastighetsgränsen för A-traktorer. Skulle det bli en ändring justerar BSR konverteringen kostnadsfritt (med förutsättningen att du har PPC-enheten och gällande supportavtal) och skickar ett nytt intyg om du redan köpt konvertering. 

De flesta moderna bilar kan A-traktor konverteras elektroniskt. Vårt utbud hittar du nedan. Utveckling av A-traktor konverteringar sker kontinuerligt så finns din bil inte med i listan kan du skicka en förfrågan via vår önskefunktion.

Genom att välja till PPC-enheten får du möjlighet att i framtiden återställa bilen till originalinställningarna och motoroptimera med trimmjukvara. Med PPC-enheten möjliggör du även tillvalet att läsa felkoder. 

BSRs A-traktor konvertering är en programvara som laddas in i bilens styrenhet (ECU) och stryper bilen elektroniskt till maxhastigheten 30km/h. Ytterligare modifieringar behöver göras för att bilen ska bli godkänd i en registreringsbesiktning som A-traktor. Läs mer om regler kring A-traktorer här

Kraven kan skiljas åt så kontakta besiktningsbolaget där du planerar att göra registreringsbesiktningen.

Mer frågor
Stäng