Audi A5 2.0TFSI 230Hp 2015-2017

  • Effekt
  • FAQ

Effekt

Original

235

BSR

301

+ 66 HK

Vridmoment

Original

357

BSR

421

+ 64 NM

Effektdiagram
Accelerationstider
Intervall
Vxl
Original
BSR
%
80-120km/h
3
*
*
19%
80-140km/h
4
*
*
17%
100-150km/h
4
*
*
18%

Medeleffektökning 2100-6000rpm: 42.5Hp 22.5%

Testad på en liknande bilmodell med samma motor.

Passar alla drivlinevarianter
(t ex: 2WD, 4WD, man, aut etc)

Till bilar med CNCE motor.

När du köper en PPC trimsats får du välja om du vill köpa PPCn eller använda en lånevariant (Basic) som ska returneras. Fördelen med att köpa PPCn är tryggheten att du alltid kan återställa till orginalinställningar samt att du kan hålla dig uppdaterad med den senaste mjukvaran. Om din serviceverkstad ställer tillbaka till orginalinställningarna kan du enkelt ladda in trimmet igen. Du som har en PPC 3-enhet kan flytta över den till en annan bil och betala endast mjukvaran på den nya trimsatsen. Ett prisvärt alternativ om du t ex säljer din bil och vill ha den nya bilen trimmad. Denna överflytt gör du själv snabbt och enkelt på internet på din egen inloggningssida. Vid överflytten upphör supporten på den gamla bilen.
Finns det nybilsgaranti kvar på din bil så ingår maskingaranti i köpet av en trimsats hos oss. Denna garanti går att förlänga upp till max 4 år eller 12.000 mil. Läs mer om Maskingaranti här
Bilprovningen har inga möjligheter att kontrollera om bilen är BSR trimmad eller original.
BSR har stor kunskap och lång erfarenhet i att dimensionera vridmoment och effekt så att det inte innebär någon risk för motorns hållbarhet eller att transmission och koppling belastas för hårt. Det är också ytterst viktigt att vridmomentet sänks i kritiska ögonblick som vid ex. växling. BSR trim har därför lämpliga momentbegränsningar inlagda på olika växlar/steg. Mjukvaran är unikt anpassad för varje drivlina, 2WD, 4WD, manuell, automat, DSG osv.
Genom att enbart utnyttja mereffekten när den verkligen behövs och dra fördel av det förbättrade vridmomentet - dvs en form av "omedveten ecodriving" - kan genomsnittliga bränsleförbrukning minska några procent med BSR trim jämfört med original.
Allt som görs med din bil loggas och är spårbart men detta är normalt sett inget som syns om man inte specifikt letar efter det. Vi rekommenderar inte att man döljer att man har trimmat sin bil för sin verkstad.

När du vill uppgradera din programvara till Steg1+ så gör du det på din PPC-sida och när du vill ha exempelvis Steg 3/4 så skriver du i vår Support.

Vi skickar dig då en betal-länk via mail och när denna är betald ändrar vi din PPC till den programvara du valt.
Synkronisera därefter din PPC enhet med PPC Sync för att ladda ner den nya programvaran och koppla sedan till bilen.

Prislista PPC

Steg 1 till Steg 3                 1.500 kr
Steg 1 till Steg 1+               2.500 kr
Steg 3 till Steg 1                 500 kr
Steg 1/3 till Steg 4/5          Kontakta Support

När du uppgraderar till ett trimsteg där det ingår en annan hårdvara (exempelvis Steg 3,4,5) rekommenderar vi att ni använder den hårdvara som finns i den svarta rutan under respektive trimsteg.

Ladda ner PPC Sync här

 

Köp

Välj PPC alternativ:

1.600:-

Med vår unika PPC kan du enkelt trimma bilen själv utan att öppna motorhuven. Den handhållna datorenheten pluggar du enkelt in i bilens diagnosuttag. Med ett par få knapptryckningar och på några minuter är bilen trimmad. Lika snabbt kan du återgå till bilens originalinställning. PPCn är lättanvänd och har ett intuitivt gränssnitt i ergonomisk och slimmad design. Med PPCn och det medföljande programmet PPC sync har du alltid tillgång till den senaste mjukvaran till din bil.

0:- Returneras

När du köper en PPC trimsats kan du välja om du vill köpa PPCn eller använda en lånevariant som skickas tillbaka. Fördelen med att köpa PPCn är tryggheten att du alltid kan återställa till originalinställningar samt att du kan hålla dig uppdaterad med den senaste mjukvaran. Om din serviceverkstad ställer tillbaka till originalinställningarna kan du enkelt ladda in trimmet igen. Vid köp utan PPC-enhet sker trimning genom att en låne-PPC skickas hem till dig tillfälligt. Denna PPC måste därefter returneras till BSR i fullgott skick inom 14 dagar. Betalning sker för både PPC (1.600:-) och BSR Performance Software (4.792:-), och när BSR mottagit PPC i retur krediteras du med 1.600:-. Fraktkostnader och BSR's trimgaranti ingår inte i priset.

Change car

För dig som redan har PPC

Du som har en PPC 3-enhet kan flytta över den till en annan bil och betala endast mjukvaran på den nya trimsatsen. Ett prisvärt alternativ om du t ex säljer din bil och vill ha den nya bilen trimmad. Denna överflytt gör du själv snabbt och enkelt på internet på din egen inloggningssida. Vid överflytten upphör supporten på den gamla bilen.

Trimsatsen innehåller:

BSR Performance Software
BSR Badge
Fri frakt över 2.000:-
Snabba leveranser
Säkra betalningar
Utför montering
Stäng
Stäng