Distributör av Eibach i Sverige

BSR - svensk distributör av Eibach

BSR står inför en expansiv framtid när det gäller produktsortimentet på biltillbehörsidan. Som ett led i expansionen har BSR valt att ansvara för distrubitionen av Eibach's väghållningsprodukter på den svenska marknaden. BSR kommer genom detta kunna förse de flesta bilar med väghållningsprodukter av toppkvalité där det i första steget lanseras nästan tvåtusentrehundra artiklar som täcker in över sextontusen bilvarianter.

Eibach är ett anrikt, tyskt, familjeföretag som sedan 1950-talet varit en av de världsledande tillverkarna av väghållningsprodukter med stora framgångar inom bland annat Formel 1-, WRC- och DTM serien. I utvecklingslabbet i byn Finnentrop lägger deras ingenjörer stor vikt vid att ta fram komplexa produkter till att agera på ett naturligt sätt ihop med chassi och bilens övriga konstruktion. Viktigt för dem är också att sänkningssatserna maximerar sänkningsgraden utan att kompromissa på vare sig bilens funktion eller komfort.

”Efter utförlig utvärdering valde vi Eibach med anledningen av de, precis som BSR, har kvalité och prestanda som viktiga hörnstenar i sin utveckling. Våra leverantörer måste sätta det i första rummet eftersom vi gör det. Deras produkter är dessutom roliga att använda - du får en sådan distinkt instyrning som ökar körkänsla på vilken bil det än sitter på.”

Niklas Jönsson – Produktchef, BSR

Publicerad: 2014-11-14

Stäng
Stäng